خرابی های جاروبرقی و جارو شارژی
جاروبرقی و جارو شارژِی مانند سایر لوازم خانگی ممکن است با گذشت زمان و استفاده نامناسب با مشکلاتی مواجه شود که نیاز به عیب یابی و رفع مشکل دستگاه در سریع ترین زمان می باشد. از این رو در صورتی که با خرابی این وسایل مواجه شده اید، می توانید به کمک مطالعه این مطالب، مشکلات جاروبرقی و جارو شارژِی خود را عیب یابی کرده و در صورت نیاز برای رفع آن از تکنسین های مجرب اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی کمک بگیرید.
خرابی های جاروبرقی و جارو شارژی
جاروبرقی و جاروشارژی مانند سایر لوازم خانگی ممکن است با گذشت زمان و استفاده نامناسب با مشکلاتی مواجه شود که نیاز به عیب یابی و رفع مشکل دستگاه در سریع ترین زمان می باشد. از این رو در صورتی که با خرابی این وسایل مواجه شده اید، می توانید به کمک مطالعه این مطالب، مشکلات جاروبرقی و جاروشارژی خود را عیب یابی کرده و در صورت نیاز برای رفع آن از تکنسین های مجرب اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی کمک بگیرید.
عیب یابی جاروبرقی و جارو شارژی
طریقه باز کردن جاروبرقی ایستاده
جاروبرقی را از برق بکشید.
پیچ دستگیره پایین را باز کرده و دستگیره را جدا کنید. در صورت وجود، پیچ لوله کمکی را باز کنید و آن را جدا کنید. جاروبرقی را بغلتانید و پیچ های پوشش بالایی را باز کنید. دستگاه را به سمت راست و بالا بچرخانید. تنظیم کننده های ارتفاع ر ا از سر راه بردارید و بدنه را به سمت بالا بکشید.برای جدا کردن موتور، ابتدا غلتک برس و تسمه را بردارید.پیچ هایی که کلمپ های موتور را نگه داشته اند باز کنید.مراقب باشید که به واشر در طرف دیگر موتور در هنگام سوار کردن دوباره موتور آسیب نرسانید.
نحوه باز کردن جاروبرقی خوابیده
جاروبرقی را از برق بکشید.
لوله، کیسه و فیلتر را جدا کنید. پیچ های بدنه را باز کنید و بدنه را به سمت بالا بکشید تا به موتور و اجزای الکتریکی دسترسی پیدا کنید. برای سرویس کردن برس های موتور و یا خود موتور، هر پیچی که پوشش موتور را نگه داشته است باز کنید و موتور را بیرون آورید. مطمئن شوید که واشرها را پیدا کرده و آن ها را تعویض کنید. برای سرویس کردن غلتک برس، گرد و خاک و آشغال های گیر کرده به آن را پاک کنید. پیچ های پوشش بالایی را باز کنید. دستگاه را به پهلو بچرخانید و کاور را بردارید.
ضعیف شدن مکش جاروبرقی
رایج ترین علت مکش نداشتن جاروبرقی، مسدود شدن لوله یا شیلنگ جاروبرقی، کیسه، فیلتر میباشد.تمام مشکلات ذکر شده منجر به ضعیف شدن یا قطع شدن مکش می شوند.غلتک های برس را بررسی کنید و مطمئن شوید که کاملا تمیز هستند.تمام موها، کاغذ و یا هر شیء دیگری که به آن ها چسبیده است را جدا کنید.چه جاروبرقی شما کیسه قابل تعویض داشته باشد چه نداشته باشد، بهر حال پر شدن زیاد محفظه آشغال در جاروبرقی باعث ضعیف شدن مکش می شود.محفظه را کاملا خالی کرده و درون آن را تمیز کنید و یا کیسه جارو برقی را تعویض کنید.سپس جایی که لوله به مخزن جمع آوری و یا همان کیسه وصل می شود را چک کنید.وجود گرفتگی و خرده آشغال در این قسمت و یا هر گونه شکستگی و پارگی را بررسی کنید.بعد از تمام این اقدامات جاروبرقی را روشن کرده و امتحان کنید.
اگر مکش هنوز کم بود، مشکل جای دیگری ست.اگر شیلنگ جاروبرقی دارای شکستگی یا حفره باشد، قطعا تاثیر بدی بر مکش دستگاه دارد.پیدا کردن درز و حفره در شیلنگ زیاد کار ساده ای نیست.اگر جاروبرقی شما قابلیت مکیدن آب را نیز دارد، شیلنگ ها را به آب و صابون آغشته کنید و به صورت معکوس بع جاروبرقی وصل کنید.اگر در جایی درز یا حفره ای باشد حباب از آن نقطه بیرون می آید.در صورتی که جاروبرقی شما این قابلیت را ندارد، می توانید کل شیلنگ را با چسب برق بپوشانید.
بوی بد در جاروبرقی
مرحله اول این است که کیسه، برس ها و فیلتر را چک کنید.دراین حالت بهتر است کیسه را به جای خالی کردن تعویض کنید.اگر جاروبرقی شما کیسه قابل تعویض ندارد، باید آن را خالی کرده و کاملا با آب بشویید.سیکلون جاروبرقی را با یک دستمال پارچه ای به خوبی تمیز کنید.ممکن است مجبور باشید فیلتر را تعویض کنید.البته اگر فیلتر منشا ایجاد بو باشد.گاهی اوقات شستن فیلتر کمکی به از بین بردن بو نمی کند.حتی فیلترهای قابل شستشو نیز هر چند وقت یک بار باید تعویض شوند.همیشه قبل از دوباره قرار دادن فیلتر در جای خود، از خشک شدن کامل آن مطمئن باشید.
گاهی اوقات 2-3 روز تا خشک شدن کامل فیلتر زمان می برد. بهترین راه این است که فیلتر یدک داشته باشید.همچنین ممکن است که غلتک برس دارای باکتری و مواد دیگری شده است و ایجاد بو می کند.در این مورد نیز باید مطمئن شوید که پاک کردن و شستن برس مشکل را حل می کند و یا اینکه باید آن را تعویض کنید.علاوه بر این، اگر جاروبرقی شما کیسه قابل تعویض ندارد، محفظه اشغال را خالی کرده و با دقت آن را بشویید و صبر کنید تا کامل خشک شود.در صورت تعویض هر کدام از قطعات ذکر شده، حتما مطمئن باشید که قطعات جدید اورجینال هستند. قطعات فیک کیفیت پایینی دارند و ممکن است درست فیت جاروبرقی شما نباشند. که در آن صورت عملکرد دستگاه در بهترین حالت نخواهد بود.
بوی سوختگی جاروبرقی
قبل از اینکه به نحوه برطرف کردن بوی بد بپردازیم، لازم است بدانید که تمیز کردن جاروبرقی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.ممکن است انسدادی در جاروبرقی ایجاد شده باشد که مانع عمل کردن تسمه شود که در آن صورت بوی لاستیک سوخته حس خواهید کرد.ممکن است مو یا نخ به دور غلتک برس پیچانده شده باشد که در نتیجه ایجاد بوی سوختگی می کند.اگر جاروبرقی تمیز نباشد و فیلترها مسدود شده باشند، فشار روی موتور بیشتر شده و مجبور است کار بیشتری انجام دهد که حتی ممکن است به سوختن موتور نیز منجر شود.پس باید مطمئن شوید که جاروبرقی تمیز بوده و مسیر جریان هوا باز است.
بوی سوختگی همچنین می تواند نشانی از مشکل سیم کشی باشد.
وقتی که جاروبرقی روشن است، به سیم دست بزنید و اگر حس کردید بیش از حد گرم است، جاروبرقی را از برق بکشید و پایانه های آن را چک کنید.هر پایانه ای که شل شده بود، محکم کنید.ممکن است مشکل از موتور باشد. در این صورت بهترین کار این است که جاروبرقی را به تعمیرگاه آی پی امداد ببرید.برای ایجاد بوی خوب می توانید از قرص های خوشبو کننده برای جاروبرقی استفاده کنید. این قرص ها به داخل کیسه جاروبرقی رفته و بوی مطلوبی ایجاد می کنند که از خروجی جاروبرقی در زمان روشن بودن به بیرون متصاعد می شود. اگر میانه خوبی با خوشبو کننده ها ندارید، می توانید از مواد طبیعی مانند دارچین و دیگر دانه ها استفاده کنید.
سر و صدای زیاد جاروبرقی
صدای برخی جاروبرقی ها در ابتدای خرید زیاد است و این مشکلی به حساب نمی آید.اگر بلبرینگ جاروبرقی آسیب دیده باشد و نیاز به تعویض داشته باشد، بارزترین مشکل صدا در موتور این دستگاه است.باید بلبرینگ ها توسط تعمیرکار بررسی و در صورت نیاز تعویض شوند.اگر اتصالات جاروبرقی شما مسدود شده باشد یا فیلتر و کیسه آن کثیف و پر باشد، به موتور فشار وارد می کند و باعث ایجاد صدا در دستگاه شما می شود.باید لوله خرطومی و برس را چک کنید تا گیر نکرده باشد. در صورت نیاز باید فیلتر و پاکت را تعویض کنید.
روشن نشدن جاروبرقی
باید مراقب باشید که سیم جاروبرقی را از حد مجاز خارج نکنید.کشیدن بیش از حد سیم کلکتور باعث آسیب می شود و ممکن است جاروبرقی شما روشن نشود.باید بررسی کنید که صفحه های مدارشکن دستگاه قطع نشده باشد.قطع شدن کابل جاروبرقی نیز باعث روشن نشدن آن می شود.حتما باید اتصالات و زغال موتور را بررسی کنید.اگر جاروبرقی شما دارای برد الکترونیکی است، برای رفع مشکل روشن نشدن، حتماً سالم بودن قطعات برد را بررسی کنید.دیگر علت روشن نشدن جاروبرقی این است که پریز برق، دوشاخه یا کلید جاروبرقی آسیب دیده است.
مکش نداشتن جاروبرقی
ممکن است شیلنگ جاروبرقی تمیز باشد اما همچنان دستگاه مکشی نداشته باشد. در این شرایط علت مکش نداشتن جاروبرقی شامل:باید پاکت، فیلتر و سر برس چرخان و جایی که دستگاه با فرش برخورد می کند را بررسی کنید.اکثر جاروبرقی ها امکان دسترسی آسان به این نقطه مکش گرد و غبار را فراهم می کنند.معمولاً برای تعویض تسمه برس دوار جاروبرقی به پیچ گوشتی نیاز دارید که نوک آن مانند علامت + باشد.برس برخی جاروبرقی ها قابل تعمیر نیست و باید تعویض شود.
بالا و پایین نشدن برس جاروبرقی
ممکن است چیزی در راه آن گیر کرده باشد.باید جارو را از برق بکشید و ببینید چیزی وجود دارد یا خیر. اگر نه، بررسی کنید که آیا برس فرسوده یا پاره شده است (اگر چنین است، آن را تعویض کنید).همچنین بررسی کنید که آیا چرخ دنده سر برس شکسته است یا خیر.اگر چنین است، باید آن را تعمیر کنید.اگر برس ها در حالت پایین قفل شده باشند و فرش ضخیم یا انباشته شده باشد، ممکن است باعث داغ شدن بیش از حد موتور شود، بنابراین مراقب باشید تا تعمیر یا رفع مشکل از آن استفاده نکنید.
خاموش شدن ناگهانی جاروبرقی
ممکن است مشکل در سیم کشی / برق وجود داشته باشد.برخی از جاروبرقی ها دارای سنسوری هستند که پس از کارکرد بیش از حد موتور، جاروبرقی را خاموش می کند.این سنسور برای حفظ کیفیت جاروبرقی ضروری است.اما اگر آلرژی دارید، می توانید آن را برطرف کنید.
_______________________
تعمیر و تعویض باتری جارو شارژی
جارو شارژی ها از جمله لوازم پرکاربردی هستند که با کمک باتری کار می کنند. باتری ها با گذشت زمان و استفاده مکرر، فرسوده شده و از عمر آنها کم می شود. نشانه های ضعیف شدن باتری شامل کاهش زمان کارکرد دستگاه،شارژ نشدن کامل و عملکرد ضعیف می باشد. اگر جارو شارژی شما با باتری شارژ کامل، فقط چند دقیقه کار می کند، زمان تعویض باتری فرا رسیده است. تعمیر و تعویض باتری جارو شارژی در برخی از مدل ها ساده است و نیاز به مهارت خاصی ندارد. با این حال، در برخی مدل های دیگر، به دلیل پیچیدگی بیشتر، انجام این کار توسط تکنسین متخصص توصیه می شود.
تعمیر برد جارو شارژی
برد جارو شارژی وظایف مهمی از جمله کنترل موتور، تنظیم سرعت، مدیریت باتری و خاموش و روشن شدن دستگاه را بر عهده دارد. برد جارو شارژی به مرور زمان و به دلیل عوامل مختلفی مانند نوسانات برق، ضربه، نفوذ گرد و غبار و رطوبت، ممکن است دچار خرابی شود. در صورت بروز مشکل در برد جارو شارژی، ممکن است با علائمی مانند روشن نشدن دستگاه، کار نکردن موتور، ضعف مکش، شارژ نشدن باتری و خاموش شدن ناگهانی جارو شارژی مواجه شوید.
تعمیر و تعویض موتور جاروشارژی
موتور قلب جاروشارژی است و وظیفه ایجاد قدرت مکش و عملکرد کلی دستگاه را به عهده دارد. اگر جاروشارژی شما به طور کلی روشن نمی شود، قدرت مکش کافی برای تمیز کردن ندارد، صدای بلند یا غیرطبیعی ایجاد می کند یا بوی سوختگی از آن به مشام می رسد، احتمالا موتور دچار مشکل شده است. اولین قدم در فرآیند تعمیر، عیبیابی دقیق موتور جاروشارژی است. در صورتی که مشکل موتور جزئی باشد، تکنسین تلاش میکند تا با تعمیر قطعات معیوب، عملکرد صحیح آن را بازیابی کند. این کار شامل تعویض زغال، بلبرینگ، پروانه یا سایر قطعات فرسوده می باشد. اگر موتور جاروشارژی به شدت آسیب دیده باشد و یا تعمیر آن غیرقابل توجیه از نظر اقتصادی باشد، تکنسین پیشنهاد تعویض کامل موتور را ارائه میدهد. در این حالت، از موتور جدید و با کیفیتی متناسب با مدل جاروشارژی شما استفاده خواهد شد.
تعمیر آداپتور جارو شارژی
آداپتور جارو شارژی، قطعهای است که برق شهری را به ولتاژ و جریان مناسب برای باتری جارو تبدیل میکند. با گذشت زمان یا به دلیل استفاده نادرست، ممکن است آداپتور دچار مشکل شده و نیاز به تعمیر داشته باشد. زمانی که جارو شارژی شارژ نمیشود، بوی سوختگی از آداپتور به مشام میرسد، جارو شارژی روشن نمیشود یا به طور ناگهانی خاموش میشود، زمان تعمیر آداپتور رسیده است. تعمیر آداپتور جارو شارژی، به دانش و مهارت در زمینه کار با برق و آشنایی با قطعات الکترونیکی نیاز دارد.
تعویض پروانه جارو شارژی
پروانه جارو شارژی قطعهای پلاستیکی یا فلزی است که در داخل موتور جارو قرار دارد و توسط چرخش سریع، مکش جارو را ایجاد میکند. پروانه با چرخش سریع، هوا را به داخل جارو میکشد و آشغال و گرد و غبار را از روی سطوح جمع میکند. این قطعه ممکن است به مرور زمان یا در اثر ضربه، شکسته یا ترک خورده شود و مکش جاروشارژی شما به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند. همچنین اگر پروانه نامتعادل باشد، ممکن است باعث ایجاد لرزش و صدای بلند در جارو شود. در چنین شرایطی، تعویض پروانه امری ضروری جهت بازیابی عملکرد صحیح دستگاه محسوب میشود.
تعویض فیلتر جارو شارژی
تعویض فیلتر جاروشارژی به معنای جایگزینی فیلتر قدیمی و کثیف با یک فیلتر جدید و تمیز است. فیلترها در جاروشارژی برای به جمع کردن گرد و غبار، آلرژن ها و سایر ذرات ریز از هوای ورودی به دستگاه عمل می کنند. با گذشت زمان، این ذرات می توانند فیلتر را مسدود کنند و جریان هوا را کاهش دهند. این مسئله می تواند منجر به کاهش مکش جاروشارژی، افزایش مصرف برق و حتی آسیب دیدگی موتور دستگاه شود. به طور کلی فیلترهای فوم و کاغذی باید هر 3 تا 6 ماه یکبار تعویض شوند. فیلترهای HEPA نیز می توانند تا 2 سال عمر کنند، اما باید هر 6 ماه یکبار بررسی شوند تا ببینید آیا نیاز به تمیز کردن یا تعویض دارند یا خیر. اگر جاروشارژی شما به اندازه قبل قدرت مکش ندارد، ممکن است فیلتر آن نیاز به تعویض داشته باشد.
تعویض کیسه جاروشارژی
کیسه جاروشارژی گرد و غبار و آلودگیهایی را که از سطوح جاروشارژی میکنید، جمعآوری میکند. با گذشت زمان، کیسه پر میشود و میتواند جریان هوا را مسدود کند که باعث کاهش قدرت مکش و افزایش فشار موتور میشود. تعویض منظم کیسه به جلوگیری از این مشکلات و حفظ عملکرد بهینه جاروشارژی شما کمک میکند. وقتی کیسه پر میشود، نشانگر پر شدن کیسه که معمولاً روی جاروشارژی یا محفظه کیسه قرار دارد، فعال میشود. همچنین اگر متوجه شدید که جاروشارژی شما به اندازه قبل قدرتمند نیست، ممکن است کیسه آن پر شده باشد. به طور کلی، توصیه میشود کیسه جاروشارژی را بعد از هر 2 تا 3 بار استفاده کامل، یا زمانی که نشانگر پر شدن کیسه فعال میشود، تعویض کنید. تعویض کیسه جاروشارژی یک کار نسبتاً ساده است که معمولاً نیازی به متخصص ندارد، اما در صورت نیاز می توانید از کارشناس مجرب کمک بگیرید.
تعمیر پارویی جارو شارژی
پارویی یا سری جارو شارژی بخشی است که وظیفه جمع آوری آشغال و گرد و غبار از روی سطوح را دارد. پارویی جارو شارژی در معرض ساییدگی و پارگی ناشی از مکش اشیاء و برخورد با سطوح مختلف قرار دارد. همچنین گیر کردن اشیاء در برس یا اتصالات پارویی میتواند به آنها آسیب برساند. بروز هرگونه مشکل در عملکرد پارویی منجر به کاهش قدرت مکش یا صدای جیرجیر یا تق تق در حین کار جارو شارژی می شود. برخی از مشکلات پارویی جارو شارژی را میتوان با تمیز کردن و عیبیابی ساده در منزل حل کرد. اما گر مشکل پیچیدهتر باشد، مانند شکستگی یا آسیب دیدگی پارویی، باید جارو شارژی را به یک تعمیرکار متخصص ببرید. تعمیرکار میتواند پارویی را به طور دقیق عیبیابی و تعمیر یا تعویض قطعات آسیبدیده را انجام دهد.
تعمیر سیم کشی جاروشارژی
تعمیر سیم کشی جاروشارژی به معنای رفع ایرادات و مشکلات مربوط به سیم ها، اتصالات و قطعات الکتریکی آن است. این مشکلات می تواند در اثر کشش، فرسودگی یا آسیب دیدن سیم ها به وجود آید. اگر جاروشارژی روشن نشود، قدرت مکش جاروشارژی کم شده باشد یا هنگام استفاده از جاروشارژی دچار برق گرفتگی شوید، ممکن است مشکل از سیم کشی آن باشد. توصیه می شود در صورت مشاهده هرگونه ایراد در عملکرد جاروشارژی، مخصوصا ایراداتی که مربوط به سیم کشی آن هستند، برای تعمیر آن توسط تکنسین متخصص اقدام کنید. عدم توجه به این ایرادات می تواند به آسیب جدی به دستگاه و یا حتی خطر برق گرفتگی منجر شود.
عیب یابی مشکلات جارو شارژی
جاروشارژی یکی از وسایل کاربردی است که ممکن است به مرور زمان دچار اختلال شود. این مشکلات گاهی اوقات با یک ترفند ساده و تعمیر در منزل قابل حل است و مصرف کنندگان می توانند به راحتی مشکل دستگاه خود را برطرف کنند. در همین راستا، تعمیرکار متخصص و مجرب آی پی امداد رایج ترین ایرادات جاروشارژی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از علت بروز مشکل در دستگاه خود اطلاع پیدا نمایید.
روشن نشدن جارو شارژی
احتمال دارد دفعه قبل که از جارو شارژی استفاده کرده اید، آن را در پایه شارژر قرار نداده اید و حالا به دلیل نداشتن شارژ روشن نمی شود.جارو شارژی خود را به مدت چند ساعت به برق وصل کنید تا شارژ شود.اما اگر جاروشارژی بر روی پایه قرار گرفته است و شارژ نیز دارد، ممکن است جریان الکتریکی از باتری به موتور منتقل نمی شود.خرابی برد، خرابی موتور و خرابی دکمه ها نیز می توانند علت روشن نشدن جاروشارژی باشند.
خاموش شدن جاروشارژی در حین کار
باید بررسی کنید که باتری دستگاه به طور کامل شارژ شده باشد.برای رفع مشکل خاموش شدن جاروشارژی باید سریعا باتری را به برق وصل کنید تا شارژ شود.ممکن است باتری جاروشارژی به مرور زمان پوسیده شده باشد که در این صورت باید آن را تعویض کنید.خرابی برد یکی دیگر از دلایل این اتفاق است که باید برد جاروشارژی را چک کرده و در صورت نیاز آن را تعمیر کنید.گاهی اوقات اگر مخزن جاروشارژی بیش از حد پر شود یا فیلتر دستگاه کثیف باشد، دستگاه خاموش می شود.باید مخزن و فیلتر را نیز چک کنیدو در صورت نیاز مخزن را خالی کرده و فیلتر را تمیز یا بشویید.
کم شدن مکش جارو شارژی
ابتدا لازم است کیسه و فیلتر جارو را بررسی و در صورت نیاز آن را تمیز کنید.اگر محفظه پر باشد قطعاً قدرت مکش پایین خواهد آمد.سپس قسمت پارویی جاروشارژی را بررسی کنید.اگر غلتک ها در قسمت پارویی کثیف شده باشند یا مو و پرز به آنها گیر کرده باشد، به خوبی روی سطح حرکت نکرده و به خوبی آشغال ها را جمع نخواهد کرد.تجمع آشغال در قسمت لوله نیز از مکش جلوگیری می کنید.
شارژ نشدن جارو شارژی
برای بررسی علت شارژ نشدن جارو شارژی باید چک کنید که باتری خراب نشده باشد و در صورت نیاز آن را تعویض نمایید.بررسی کنید که آداپتور یا منبع شارژ باتری از کار نیفتاده باشد. در این صورت باتری دستگاه به درستی شارژ نمی شود. باید آداپتور را بررسی کنید و در صورت آسیب دیدن آن را تعویض کنید.اگر برد جاروشارژی خراب شود، باتری دستگاه در هنگام شارژ دچار مشکل می شود و باید برد را تعمیر کرد.
گرم شدن بیش از اندازه جارو شارژی
فیلتر را بررسی کرده و در صورت نیاز آن را تمیز کنید.برس دستگاه ممکن است توسط آلاینده های مختلف مسدود شده باشد که باید بررسی و رفع انسداد شود.اگر مخزن جاروشارژی بیش از حد پر شود، باعث گرم شدن دستگاه در حین کار می شود.مخزن جاروشارژی را به دقت بررسی کنید و گرد و غبار و آلودگی را از آن پاک کنید.
نچرخیدن غلطک جارو شارژی
اگر در قسمت پارویی و غلتک ها، پرز و مو جمع شده باشد پارویی به خوبی نمی چرخد و آشغال های بر روی سطح را به خوبی جمع نخواهد کرد.آنچه باعث می شود غلتک به خوبی در همه جهت بچرخد، وجود تسمه است و با پاره شدن تسمه غلتک از کار خواهد افتاد.اگر تسمه غلتک برس جارو شارژی شل شده باشد، ممکن است به درستی نچرخد.گیر کردن اشیاء بزرگ مانند تکه پارچه، می تواند موجب نچرخیدن غلطک جاروشارژی شود.
بوی سوختگی جاروشارژی
اگر تسمه از جای خود خارج شده یا پاره شده باشد، بوی سوختگی به مشام می رسد و باید تسمه را چک کنید.ممکن است علت بوی سوختگی از جاروشارژی استفاده بیش از حد و مکرر از دستگاه برای نظافت منزلتان باشد.هرگز از جاروشارژی به مدت طولانی استفاده نکنید. ممکن است به موتور آن فشار وارد شده و بوی سوختگی به مشام برسد.موتور جاروشارژی را هم باید چک کنید که سوخته یا نسوخته باشد.صدای زیاد جارو شارژیاگر فیلتر جاروشارژی تمیز نباشد، ممکن است کثیفی زیاد آن علت سر و صدای زیاد جارو شارژی باشد که باید تمیز شود.گرفتگی در لوله جارو شارژی می تواند باعث ایجاد صدای بلند هنگام کار دستگاه شود.با گذشت زمان، بلبرینگ ها می توانند فرسوده شوند و باعث ایجاد صدای جیرجیر یا ساییدگی شوند.در برخی موارد، صدای بلند جارو شارژی می تواند ناشی از خرابی موتور باشد.
زود تمام شدن شارژ جارو شارژی
اگر جارو شارژی شما چندین سال در حال استفاده است، ممکن است به سادگی به دلیل فرسودگی باتری، شارژ آن زودتر تمام شود.چنانچه به طور مرتب از جارو شارژی خود در حالت پرقدرت استفاده می کنید، باتری سریعتر تخلیه می شود.اگر برس، فیلترها یا دیگر قسمت های جارو شارژی شما مسدود یا کثیف شده باشند، جارو برای کارکرد به نیروی بیشتری نیاز دارد و این امر باتری را سریعتر خالی می کند.در صورتی که از شارژر اشتباه یا معیوب استفاده می کنید، ممکن است باتری جارو شارژی شما به درستی شارژ نشده و زودتر خالی شود.
عیب یابی جاروبرقی و جارو شارژی
- چرا ظرفشویی ظروف را به خوبی نمی شوید؟
- علت تخلیه نشدن آب ماشین ظرفشویی
- چرا ظرفشویی روشن نمی شود؟
- دلیل کار نکردن دکمه های ماشین ظرفشویی
- چرا بعد از شستشو بر روی ظروف لکه باقی می ماند؟
- علت خشک نشدن ظروف درماشین ظرفشویی
- چرا ظرفشویی سر و صدای زیادی می دهد؟
- چرا درب ظرفشویی قفل نمی شود؟
- دلیل نشتی آب در ماشین ظرفشویی
- علت ایجاد بوی نامطبوع در ماشین ظرفشویی
- علت آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی
- چرا ظرفشویی از مواد شوینده استفاده نمی کند؟
- تمیز نشدن ظرفها در ماشین ظرفشویی
- طولانی شدن فرایند شستشو در ماشین ظرفشویی

مشکل جاروبرقی و جارو شارژی
- مشکل تخلیه نشدن آب ظرفشویی
- تخلیه نشدن آب ظرفشویی
- مسدود شدن فیلتر تخلیه یا فاضلاب
- انسداد شلنگ تخلیه
- خشک نشدن ظروف در ظرفشویی
- خراب شدن المنت
- ایراد در ترموستات
- خرابی فن یا دریچه هوا
- ایراد در پمپ تخلیه آب
- روشن نشدن ماشین ظرفشویی
- ایراد در پریز برق و دوشاخه
- بروز مشکل در برد الکترونیکی
- خرابی میکروسوئیچ درب
- خرابی موتور
- کار نکردن دکمه های ظرفشویی
- معیوب شدن برد الکترونیکی
- فعال بودن قفل کودک
- خرابی پنل فرمان و تاچ پد
- تمیز نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی
- چیدمان نامناسب ظروف در ظرفشویی
- خرابی بازوهای اسپری
- استفاده از مواد شوینده نامناسب
- تجمع کثیفی و رسوب داخل دستگاه
- عدم تخلیه صحیح آب دستگاه
مشکل سیم جاروبرقی و جارو شارژی
- بوی بد ماشین ظرفشویی
- گیر کردن ذرات مواد غذایی در بازوی آبپاش
- مسدود شدن پمپ و فیلتر تخلیه
- نشت آب از ماشین ظرفشویی
- خرابی، پارگی و پوسیدگی لاستیک دور درب
- ایراد در پمپ تخلیه ظرفشویی
- انسداد یا پارگی شلنگ تخلیه
- آبگیری نکردن ظرفشویی
- ایراد در شیلنگ یا اتصالات ورودی آب
- معیوب بودن شیر برقی یا آکواستاپ
- خرابی سنسور شناور ظرفشویی
- حل نشدن شوینده ظرفشویی
- انسداد مسیر ورود قرص ظرفشویی
- خرابی یا جرم گرفتن دیسپنسر
- متوقف شدن چرخه شستشو
- سر و صدای ماشین ظرفشویی
- خرابی پمپ ماشین ظرفشویی
- ایراد در بازوهای آبپاش
- معیوب شدن بوبین شیر برقی
- خرابی یاتاقان یا جت پمپ ظرفشویی
- بسته نشدن درب ظرفشویی
- خرابی سوئیچ و مجموعه قفل درب
- عدم چیدمان صحیح ظروف
- خرابی لاستیک درب

اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی مشهد با بیش از 5300 تکنسین دوره دیده آماده سرویس و تعمیر لوازم خانگی شما هستند
اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی مشهد با بیش از 5300 تکنسین دوره دیده آماده سرویس و تعمیر لوازم خانگی شما هستند .