مشکلات و خرابی های بخارشو
بخارشو مانند سایر لوازم خانگی ممکن است با گذشت زمان و استفاده نامناسب با مشکلاتی مواجه شود که نیاز به عیب یابی و رفع مشکل دستگاه در سریع ترین زمان می باشد. از این رو در صورتی که با خرابی ماشین ظرفشویی مواجه شده اید، می توانید به کمک مطالعه این مطالب، مشکلات ماشین ظرفشویی خود را عیب یابی کرده و در صورت نیاز برای رفع آن از تکنسین های مجرب اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی کمک بگیرید.
مشکلات و خرابی های بخارشوی
بخارشوی مانند سایر لوازم خانگی ممکن است با گذشت زمان و استفاده نامناسب با مشکلاتی مواجه شود که نیاز به عیب یابی و رفع مشکل دستگاه در سریع ترین زمان می باشد. از این رو در صورتی که با خرابی این وسایل مواجه شده اید، می توانید به کمک مطالعه این مطالب، مشکلات بخارشوی خود را عیب یابی کرده و در صورت نیاز برای رفع آن از تکنسین های مجرب اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی کمک بگیرید.
مشکلات رایج تعمیرات بخارشوی
تعمیر و تعویض المنت بخارشوی
المنت با دریافت جریان برق، آن را به گرما تبدیل می کند. این گرما برای گرم کردن آب داخل مخزن بخارشوی و تبدیل آن به بخار استفاده می شود. اگر المنت خراب شده باشد، بخارشوی شما بخار کمی تولید می کند یا اصلاً بخار تولید نمی کند. در برخی موارد، خرابی المنت می تواند باعث روشن نشدن بخارشوی نیز شود. المنت با برق کار می کند و تعمیر یا تعویض آن نیاز به دانش و تخصص در زمینه ی برق دارد. دستکاری غیرتخصصی در این قطعه می تواند خطرناک باشد و به شما یا بخارشویتان آسیب برساند. همچنین تعمیر المنت کار ظریف و دقیقی است که باید با ظرافت و دقت انجام شود تا به سایر قطعات بخارشوی آسیب نرسد.
تعمیر برد بخارشوی
برد بخارشو سیگنالهای الکتریکی را کنترل میکند که عملکردهای مختلف بخارشوی مانند تولید بخار، تنظیم دما، پمپ آب و عملکرد دکمهها را هدایت میکنند. اگر بخارشوی روشن نشود یا به طور ناگهانی خاموش شود، ممکن است مشکل از برد باشد. همچنین در صورتی که دکمههای بخارشوی کار نمیکنند یا به درستی عمل نمیکنند، این احتمال وجود دارد که برد دستگاه خراب شده باشد. نوسانات برق، گرم شدن بیش از حد یا فرسودگی میتواند باعث سوختگی برد شود. برد بخارشوی شامل قطعات الکتریکی است که کار با آنها خطرناک است و باید توسط فردی انجام شود که آموزش دیده و متخصص است. همچنین تعمیر برد نیاز به عیب یابی دقیق دارد تا علت اصلی مشکل مشخص شود.
تعویض فیلتر بخارشوی
فیلتر بخارشوی قطعه ای است که ذرات و ناخالصی های موجود در آب را جذب می کند. این کار باعث می شود تا آب تصفیه شده به داخل بویلر بخارشوی وارد شود و از ایجاد رسوب و آهک در دستگاه جلوگیری می کند. با گذشت زمان، فیلتر بخارشوی به دلیل جذب ذرات و ناخالصی ها، کثیف می شود که می تواند باعث کاهش فشار بخار و افت راندمان دستگاه شود. تعویض یا تعمیر به موقع فیلتر بخارشوی، از ایجاد رسوب و آهک در دستگاه جلوگیری می کند و به این ترتیب طول عمر آن را افزایش می دهد.
تعمیر شیر برقی بخارشوی
شیر برقی بخارشوی یک قطعه ی الکترومکانیکی است که جریان آب را در دستگاه کنترل می کند. فرمان باز و بسته شدن شیر توسط سیگنال های الکتریکی از برد کنترل دستگاه صادر می شود. رسوب آب سخت می تواند به مرور زمان در شیر برقی جمع شده و باعث انسداد آن شود. همچنین سیم پیچ شیر برقی ممکن است بسوزد یا اتصالات الکتریکی آن خراب شود. اگر شیر برقی به طور کامل باز نشود، فشار بخار خروجی از دستگاه کم خواهد بود. در صورتی که شیر برقی به طور کامل باز نشود، هیچ بخاری تولید نمی گردد. تعمیر شیر برقی بخارشوی می تواند یک کار پیچیده باشد. برای انجام این کار به دانش تخصصی در مورد نحوه عملکرد بخارشوی و اجزای الکتریکی آن نیاز است. یک تعمیرکار متخصص می تواند به درستی مشکل را تشخیص دهد و شیر برقی را به درستی تعمیر یا تعویض کند.
تعمیر پمپ بخارشوی
پمپ داخل دسته بخارشوی قطعه ای است که در دسته بخارشوی قرار دارد و وظیفه آن پمپ کردن آب از مخزن به بویلر است. بویلر آب را به بخار تبدیل می کند که سپس برای تمیز کردن سطوح از طریق نازل بخارشوی خارج می شود. رسوبات معدنی موجود در آب می تواند در پمپ رسوب کند و باعث انسداد یا خرابی آن شود. اگر پمپ به درستی کار نکند، فشار بخار خروجی از بخارشوی کاهش می یابد و هیچ بخاری از بخارشوی خارج نمی شود. تعمیر پمپ بخارشوی می تواند یک کار پیچیده باشد و نیاز به دانش و تخصص فنی دارد.
تعمیر بویلر یا مخزن بخارشوی
بویلر یا مخزن بخارشوی بخش اصلی دستگاه شماست. این قطعه مسئول گرم کردن آب تا دمای بالا و تبدیل آن به بخار است که برای تمیز کردن سطوح استفاده می شود. نشتی از بویلر یا مخزن می تواند باعث کاهش فشار بخار و عملکرد ضعیف دستگاه شود. همچنین رسوبات معدنی از آب سخت می تواند در داخل بویلر جمع شده و باعث انسداد و کاهش کارایی آن شود. تعمیر بویلر نیاز به دقت و تخصص دارد. یک تعمیرکار ماهر می تواند مشکل را به درستی تشخیص دهد و تعمیرات لازم را با دقت انجام دهد.
تعمیر درب بخارشوی
درب بخارشو باید به طور کامل بسته شود تا از نشت آب در حین استفاده از بخارشوی جلوگیری کند. نشتی می تواند به دستگاه و سطوح اطراف آن آسیب برساند. همچنین درب به حفظ فشار بخار در داخل مخزن کمک میکند که برای تمیز کردن موثر ضروری است. با گذشت زمان، درب بخارشوی شما ممکن است به دلیل استفاده مکرر فرسوده شود. این مسئله می تواند باعث نشت، افت فشار بخار و ورود آلاینده ها به مخزن آب شود. همچنین درب بخارشوی شما ممکن است در اثر ضربه یا افتادن آسیب ببیند. این آسیب می تواند باعث ترک خوردن، شکستن یا تاب برداشتن درب شود. تعمیرکار متخصص می تواند به درستی مشکل درب بخارشوی شما را تشخیص داده و آن را تعمیر یا تعویض کند.
تعمیر لوله بخارشوی
لوله بخارشو بخشی اساسی از دستگاه است که بخار آب را از بویلر به سری تمیز کننده هدایت می کند. این لوله ها از جنس های مختلفی مانند پلاستیک، فلز یا سیلیکون ساخته می شوند و در معرض فشار و گرمای زیاد قرار دارند. استفاده مکرر می تواند باعث فرسودگی و پارگی لوله شود. رسوبات معدنی، جرم و سایر مواد نیز می توانند در لوله ها رسوب کرده و جریان بخار را مسدود کنند. در صورتی که بخار از سری تمیز کننده با فشار ضعیف خارج شود، ممکن است لوله مسدود یا سوراخ شده باشد.
تعمیر برس بخارشوی
برس بخارشوی با حرکت روی سطح و با کمک بخار و مواد شوینده، جرم، کثیفی و آلودگی ها را از سطوح مختلف جدا می کند. استفاده مکرر از برس، به مرور زمان باعث فرسایش، ساییدگی و خم شدن الیاف و موهای برس می شود. عدم تمیز کردن و نگهداری صحیح از برس، باعث کوتاه شدن عمر و نیاز به تعویض زودتر آن می شود. تعمیرکاران مجرب بخارشوی، به طور کامل با اجزاء داخلی و نحوه عملکرد دستگاه و برس آن آشنا هستند و می توانند به درستی علت خرابی سری بخارشو را تشخیص دهند و اقدام به تعمیر یا تعویض آن کنند.
هواگیری بخارشوی
هواگیری بخارشوی فرآیندی است که برای حذف هوای محبوس شده در داخل دستگاه انجام میشود. این هوا میتواند مانع از عملکرد صحیح بخارشوی، کاهش فشار بخار و ایجاد صدای بلند شود. قطعه هواگیر که به آن شیر تخلیه هوا نیز گفته میشود، نقشی اساسی در این فرآیند دارد. این قطعه در مسیر ورود آب به بویلر قرار گرفته و به تنظیم فشار بخار کمک میکند. اگر قطعه هواگیر دچار نشتی شود، فشار بخار کاهش مییابد و بخارشوی به درستی کار نمیکند. برای تعمیر یا تعویض قطعه هواگیر به ابزار و تجهیزات خاص نیاز است که تعمیرکاران متخصص به آنها دسترسی دارند. همچنین اگر تعمیر یا تعویض قطعه هواگیر به درستی انجام نشود، ممکن است به سایر بخشهای بخارشوی آسیب وارد شود.
جرم گیری بخارشوی
جرم گیری بخارشو فرآیندی است که برای از بین بردن رسوبات و آهک از داخل مخزن و لوله های دستگاه بخارشو انجام می شود. با گذشت زمان، آب درون مخزن بخارشو می تواند تبخیر شده و رسوبات معدنی را به جا بگذارد. این رسوبات می توانند به مرور زمان باعث انسداد لوله ها، کاهش فشار بخار و عملکرد نامناسب دستگاه شوند. رسوبات می توانند به پمپ و موتور بخارشو آسیب برسانند و طول عمر دستگاه را کاهش دهند. اگر متوجه شدید که فشار بخار بخارشو شما به طور قابل توجهی کاهش یافته است، ممکن است نیاز به رسوب زدایی بخارشوی باشد.
سرویس بخارشوی
بخارشوی یکی از دستگاه های تمیزکننده پرکاربردی است که ممکن است به صورت مکرر توسط مصرف کنندگان مورد استفاده قرار بگیرد. از این رو بیشتر در معرض خرابی بوده و باید از آن به درستی مراقبت شود. یکی از اقداماتی که می تواند از خراب شدن دستگاه بخارشو جلوگیری کرده و طول عمر آن را نیز افزایش دهد، سرویس منظم بخارشور می باشد.
عیب یابی مشکلات بخارشوی
تمیز نکردن بخارشوی
در صورتی که آب مورد استفاده در بخارشوی حاوی مواد معدنی یا ناخالصی بیش از حد باشد، می تواند باعث گرفتگی و آسیب به اجزای بخارشوی شود اگر نازل ها، دریچه ها یا شیلنگ های بخارشوی با آلودگی یا رسوبات معدنی مسدود شده باشد، ممکن است بخار خارج نشود.چنانچه بخارشوی فشار بخار پایینی داشته باشد، نمی تواند سطوح را تمیز کند.بررسی کنید که مخزن آب پر بوده و فشار سنج در محدوده توصیه شده باشد. اگر بخارشو قدیمی یا آسیب دیده باشد، ممکن است نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد.اگر پدها یا برس های تمیزکننده بخارشو کثیف باشند، این مشکل رخ می دهد که باید آنها را تمیز یا تعویض کنید.
آب دادن بخارشوی
اگر مخزن آب بیش از حد پر شود، ممکن است آب از بخارشوی به بیرون نشت کند. اطمینان حاصل کنید که مخزن آب را تا حد توصیه شده پر کنید.اتصالات روی مخزن آب و شیلنگ بخارشو را بررسی کنید تا مطمئن شوید که محکم وصل شده اند و آسیبی ندیده اند. اگر شل یا آسیب دیده باشند، ممکن است آب به بیرون نشت کند.اگر دریچه های بخار با رسوبات یا مواد معدنی مسدود شده باشند، دستگاه فشار ایجاد کرده و موجب آب دادن بخارشوی می شود.چنانچه واشر روی بخارشو آسیب دیده باشد، نمی تواند بخار و آب را در خود نگه دارند و در نتیجه نشتی ایجاد می شود. واشرها را بررسی کنید.اگر فشار بخارشو خیلی زیاد باشد، می تواند باعث خروج آب از دستگاه شود. گیج فشار روی بخارشوی را بررسی کنید و مطمئن شوید که در محدوده توصیه شده قرار دارد.
بخار نکردن بخارشو
مطمئن شوید که آب کافی در مخزن بخار وجود دارد. اگر سطح آب خیلی کم باشد، بخارشو نمی تواند بخار تولید کند.اگر نازل یا شیلنگ بخار مسدود شده باشد، ممکن است بخار نتواند از آن عبور کند.با گذشت زمان، رسوبات معدنی ممکن است در مخزن، نازل یا شیلنگ بخار جمع شود که می تواند جریان بخار را مسدود کرده و موجب بخار ندادن بخارشوی شود.اگر المنت بخارشو آسیب ببیند یا کار نکند، نمی تواند آب را تا دمای لازم برای تولید بخار گرم کند. المنت گرمایشی را از نظر هرگونه آسیب دیدگی بررسی کنید و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.مطمئن شوید که بخارشو به درستی به برق وصل شده است و پریز برق به درستی کار می کند.سیم برق را بررسی کنید تا ببینید آسیب دیده یا فرسوده نشده باشد. اگر سیم آسیب دیده باشد، نیاز به تعویض دارد.
روشن نشدن بخارشوی
اطمینان حاصل کنید که بخارشوی به درستی به پریز وصل شده است و پریز به درستی کار می کند. سعی کنید بخارشوی را به پریز دیگری وصل کنید تا ببینید روشن می شود یا خیر.سیم برق را بررسی کنید تا ببینید آسیب دیده یا فرسوده نشده باشد. اگر سیم آسیب دیده باشد، نیاز به تعویض دارد.اگر سیم آسیبی ندیده است، سعی کنید سیم را از برق بکشید و دوباره به بخارشوی وصل کنید تا مطمئن شوید که به درستی وصل شده است.برخی از بخارشوها برای روشن شدن نیاز به مقدار معینی آب در مخزن دارند. مخزن آب را بررسی کنید که آیا پر است یا خیر.برخی از بخارشوها دارای ویژگی های ایمنی هستند که در صورت عدم رعایت شرایط خاص، از روشن شدن آنها جلوگیری می کند.در صورت روشن نشدن بخارشو خود می توانید برای تعمیر بخارشوی خود باید از تعمیرکار متخصص آی پی امداد کمک بگیرید.
کم بودن بخار دستگاه بخارشوی
سطح آب مخزن بخارشو را بررسی کنید. اگر سطح آب خیلی پایین باشد، ممکن است آب کافی برای تولید بخار وجود نداشته باشد.با گذشت زمان، رسوبات معدنی می توانند در نازل های بخار جمع شوند که می تواند جریان بخار را مسدود کند. نازل ها را تمیز کنید.اگر آب منطقه شما سخت است، حاوی سطوح بالایی از رسوبات معدنی می باشد که می تواند باعث رسوب در دستگاه شود.
داغ نشدن بخارشوی
اگر سیم برق آسیب دیده باشد، آب درون دستگاه گرم نشده و نیاز به تعویض دارد.در صورتی که سطح آب خیلی کم باشد، المنت نمی تواند به درستی کار کند. در صورت لزوم مخزن را با آب پر کنید.اگر المنت حرارتی بخارشوی آسیب دیده یا خراب شده باشد، نمی تواند آب را تا دمای لازم گرم کند. المنت گرمایشی را از نظر هرگونه آسیب دیدگی بررسی کنید و در صورت لزوم آن را تعویض کنید. چنانچه بخارشو دارای فیلتر آب باشد، ممکن است به مرور زمان مسدود شود که می تواند جریان آب به المنت گرمایشی را مختل کند. در صورت نیاز فیلتر آب را تمیز یا تعویض کنید. اگر ترموستات بخارشو معیوب باشد، نمی تواند دمای المنت گرمایشی را به درستی تنظیم کند. ترموستات را بررسی کنید و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.
باز نشدن درب مخزن بخارشوی
بررسی کنید که آیا مخزن بخارشوی مکانیزم قفلی برای بسته نگه داشتن درب دارد یا خیر. اگر چنین است، قبل از اینکه بخواهید در را باز کنید، مطمئن شوید که قفل آن جدا یا باز است.اگر بخارشوی هنوز داغ یا تحت فشار است، ممکن است درب به سختی باز شود. قبل از باز کردن درب، اجازه دهید بخارشو کاملا خنک شود.بررسی کنید که آیا انسدادی وجود دارد که درب را مسدود کرده و از باز شدن آن جلوگیری کند یا خیر. اگر چنین است، مانع را بردارید و دوباره سعی کنید در را باز کنید.اگر درب یا ضامن آسیب دیده باشد، ممکن است باز کردن مخزن دشوار باشد. آسیب دیدگی درب را بررسی کنید و در صورت لزوم درب یا قفل را تعویض کنید.
داغ شدن دسته بخارشوی
دسته بخارشوی باید به خوبی عایق بندی شود تا از انتقال گرما به دست کاربر جلوگیری گردد. اگر عایق ناکافی باشد یا آسیب دیده باشد، موجب داغ شدن دسته بخارشوی می شود.دسته را از نظر هرگونه آسیب دیدگی یا ساییدگی بررسی کنید و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.اگر بخارشوی بیش از حد گرم شود، می تواند باعث داغ شدن دسته گردد.تنظیمات دمای بخارشوی را بررسی کنید و مطمئن شوید که خیلی زیاد تنظیم نشده باشد.اگر بخارشوی هنوز بیش از حد گرم می شود، ممکن است در یک یا چند قطعه آن نقصی وجود داشته باشد و ممکن است نیاز به تعمیر توسط متخصص باشد.چنانچه بخارشوی برای مدت زمان طولانی استفاده شود، دسته ممکن است به دلیل گرمای تولید شده به هنگام تمیز کردن داغ شود. در این حالت ممکن است نیاز به استراحت کوتاه یا پوشیدن دستکش های محافظ برای جلوگیری از سوختگی دست باشد.
سبز نشدن چراغ بخارشوی
مخزن آب بخارشوی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که به اندازه کافی آب در آن وجود دارد.مطمئن شوید که مخزن آب به درستی در جای خود قرار گرفته و به بخارشوی وصل شده است.در صورتی که آب درون مخزن به طور کامل گرم نشده باشد، ممکن است چراغ سبز آن روشن نشود.اگر ترموستات خراب باشد، ممکن است چراغ خبر سبز روشن نشود.ممکن است المنت خراب شده باشد که منجر به گرم نشدن آب و روشن نشدن چراغ خواهد شد.
بوق زدن بخارشوی
مخزن آب بخارشوی را بررسی کنید و در صورت نیاز آن را پر کنید. مطمئن شوید که درب مخزن آب به درستی بسته شده باشد. بخارشوی را خاموش کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. دریچه های هوا را بررسی کنید تا مطمئن شوید که مسدود نشده باشند. اگر از بخارشوی برای مدت طولانی استفاده می کنید، ممکن است پمپ آن به دلیل گرم شدن بیش از حد یا کمبود روغن نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد. ممکن است سیم کشی داخلی بخارشوی دچار مشکل شده باشد و به همین دلیل بوق بزند.
عیب یابی بخارشو
- چرا ظرفشویی ظروف را به خوبی نمی شوید؟
- علت تخلیه نشدن آب ماشین ظرفشویی
- چرا ظرفشویی روشن نمی شود؟
- دلیل کار نکردن دکمه های ماشین ظرفشویی
- چرا بعد از شستشو بر روی ظروف لکه باقی می ماند؟
- علت خشک نشدن ظروف درماشین ظرفشویی
- چرا ظرفشویی سر و صدای زیادی می دهد؟
- چرا درب ظرفشویی قفل نمی شود؟
- دلیل نشتی آب در ماشین ظرفشویی
- علت ایجاد بوی نامطبوع در ماشین ظرفشویی
- علت آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی
- چرا ظرفشویی از مواد شوینده استفاده نمی کند؟
- تمیز نشدن ظرفها در ماشین ظرفشویی
- طولانی شدن فرایند شستشو در ماشین ظرفشویی

مشکل فشار بخار در بخارشو
- مشکل تخلیه نشدن آب ظرفشویی
- تخلیه نشدن آب ظرفشویی
- مسدود شدن فیلتر تخلیه یا فاضلاب
- انسداد شلنگ تخلیه
- خشک نشدن ظروف در ظرفشویی
- خراب شدن المنت
- ایراد در ترموستات
- خرابی فن یا دریچه هوا
- ایراد در پمپ تخلیه آب
- روشن نشدن ماشین ظرفشویی
- ایراد در پریز برق و دوشاخه
- بروز مشکل در برد الکترونیکی
- خرابی میکروسوئیچ درب
- خرابی موتور
- کار نکردن دکمه های ظرفشویی
- معیوب شدن برد الکترونیکی
- فعال بودن قفل کودک
- خرابی پنل فرمان و تاچ پد
- تمیز نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی
- چیدمان نامناسب ظروف در ظرفشویی
- خرابی بازوهای اسپری
- استفاده از مواد شوینده نامناسب
- تجمع کثیفی و رسوب داخل دستگاه
- عدم تخلیه صحیح آب دستگاه
مشکل نشتی در بخارشو
- بوی بد ماشین ظرفشویی
- گیر کردن ذرات مواد غذایی در بازوی آبپاش
- مسدود شدن پمپ و فیلتر تخلیه
- نشت آب از ماشین ظرفشویی
- خرابی، پارگی و پوسیدگی لاستیک دور درب
- ایراد در پمپ تخلیه ظرفشویی
- انسداد یا پارگی شلنگ تخلیه
- آبگیری نکردن ظرفشویی
- ایراد در شیلنگ یا اتصالات ورودی آب
- معیوب بودن شیر برقی یا آکواستاپ
- خرابی سنسور شناور ظرفشویی
- حل نشدن شوینده ظرفشویی
- انسداد مسیر ورود قرص ظرفشویی
- خرابی یا جرم گرفتن دیسپنسر
- متوقف شدن چرخه شستشو
- سر و صدای ماشین ظرفشویی
- خرابی پمپ ماشین ظرفشویی
- ایراد در بازوهای آبپاش
- معیوب شدن بوبین شیر برقی
- خرابی یاتاقان یا جت پمپ ظرفشویی
- بسته نشدن درب ظرفشویی
- خرابی سوئیچ و مجموعه قفل درب
- عدم چیدمان صحیح ظروف
- خرابی لاستیک درب

اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی مشهد با بیش از 5300 تکنسین دوره دیده آماده سرویس و تعمیر لوازم خانگی شما هستند
اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی مشهد با بیش از 5300 تکنسین دوره دیده آماده سرویس و تعمیر لوازم خانگی شما هستند .